Zendingen en retourzendingen

Uw pakketzending

Pakketten worden over het algemeen verzonden binnen 2 dagen na ontvangst van betaling en worden verzonden via UPS met tracking en afgifte zonder handtekening. Als u de voorkeur geeft aan levering via UPS Extra met handtekening, worden er extra kosten aangerekend, dus gelieve ons te contacteren alvorens deze methode te kiezen. Welke verzendmethode u ook kiest, u krijgt van ons een link waarmee u uw pakket online kunt volgen.

De verzendingskosten omvatten zowel de behandelings- en verpakkingskosten als de portkosten. De afhandelingskosten zijn vast, terwijl de transportkosten variëren naargelang het totale gewicht van de zending. Wij adviseren u om uw artikelen in één bestelling te groeperen. Wij kunnen geen twee afzonderlijke bestellingen samenvoegen en de verzendingskosten zullen op elk van hen van toepassing zijn. Uw pakket wordt verzonden op uw eigen risico, maar er wordt speciale zorg besteed aan de bescherming van breekbare voorwerpen.

De dozen zijn ruim bemeten en uw artikelen worden goed beschermd.

Product toegevoegd aan verlanglijstje
Product added to compare.

"Door verder te bladeren, verklaar je dat je ons privacybeleid hebt gelezen en accepteer je het plaatsen van cookies van derden die bedoeld zijn om video's, deelknoppen, inhoudsfeeds van sociale platforms aan jou aan te bieden".